Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 2. октобар 2015.

Android Marshmallow bi mogao uskoro da se pojavi za LG G3 i G4 telefone

Korisnici Android Nexus uređaja mogu očekivati ažuriranje na Android Marshmallow verziju 5. oktobra, a pored njih, veliki proizvođači kao što je HTC, su najavili listu uređaja koji će takođe dobiti novi OS, a izgleda da će im se pridružiti i kompanija LG.

00172.jpg

Na ovu vest ukazuju tragovi koji su pronađeni na LG-jevoj korejskoj stranici za podršku, gde par flegšip uređaja poseduje Android 6.0 kao opciju za OS verziju. Ovo se trenutno odnosi na LG G3 F400S, F400K, F400L i LG G4 F500S, F500K, F500L modele.

00173.jpg

Stranica trenutno nije u funkciji, ali možemo očekovati da će ova indikacija biti propraćena samim apdejtom ubrzo.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |