Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 2. октобар 2015.

Objavljen Minecraft: Story Mode Episode 1 trejler (video)

Minecraft: Story Mode Episode 1 "The Order of the Stone" bi zvanično trebalo da se pojavi 13. oktobra na PC uređajima i konzolama, odnosno 15. oktobra na mobilnim uređajima. Sada je objavljen itrejler za prvu epizodu dolazeće igre, koju kreira Telltale Games.


Za one koji po prvi put čuju za Minecraft: Story Mode, u pitanju je Minecraft koji dolazi sa pričom. Međutim, za razliku od originalnog Minecrafta, koji je kreirao Mojang, Minecraft: Story Mode razvija Telltale Games (poznat po naslovima kao što su The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands i drugi). Prema opisu igre u videu, u Minecraft: Story Mode igrač može da vodi muškog ili ženskog lika pod imenom Jesse, a susrešće se sa brojnim avanturama, preko Overworlda, Nethera, Enda i dalje. Jesse i prijatelji će otkriti da nešto nije u redu u njihovom svetu - teror je olobođen i družina mora da se upusti u misiju kako bi pronašla The Order of the Stone i spasila svet od propasti.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |