Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 21. октобар 2015.

AVAST najavio bezbednosnu aplikaciju za Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile se očekuje da debituje za oko mesec dana, a iščekuju ga ne samo Microsoft i korisnici već i developeri softvera koji ovaj put imaju veće interesovanje za mobilni operativni sistem. AVAST Software tvorac jednog od najpopularnijih antivirus rešenja na tržištu, izrazio je nameru da razvije bezbednosnu aplikaciju za Windows 10 Mobile koja bi trebalo da radi na svim uređajima sa novim Microsoft-ovim operativnim sistemom.

Vrlo malo je poznato u ovom trenutku o aplikaciji ali u intervjuu za Tecmundo, Ondrej Vlcek šef operacija u Avastu potvrdio je da je aplikacija specijalno dizajnirana za Windows 10 Mobile u izradi kao i da se planira njena objava za početak sledeće godine. Glavna namena Avast aplikacije će biti da blokira zlonamerne aplikacije koje će biti objavljene u prodavnici aplikacija.

Windows 10 Mobile Continuum adapter primećen na internetu

Izvor: WMP

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

NAJČITANIJE

  • Test: Samsung 40JU6000W
  • Nagradna igra: osvoji Logitech MX Master! (video)
  • 16 godina Benchmarka: poklanjamo AMD SkyDiver 9000 PC

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |