Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. октобар 2015.

BlackBerry Priv će koštati oko 630 dolara (u Kini)

Kineski izvor @Leaksfly je objavio cenu na svojoj Weibo stranici, po kojoj će se prodavati BlackBerry Priv telefon na kineskom tržištu. Prema ovoj informaciji, uređaj će koštati 3999 kineskih juana, što je otprilike oko 630 dolara. Direkor BlackBerry-ja, Džon Čen je potvrdio da će dugoočekivani uređaj biti high-end model, i da će imati cenu shodnu tome.

BlackBerry Priv bi trebalo da dođe sa 5.4-inčnim 1440 x 2560 QHD ekranom, Snapdragon 808 čipsetom, Adreno 418 GPU, kao i 2 GB RAM memorije. Zadnja kamera od 18 MP će biti opremljena Schneider-Kreuznach optikom i OIS tehnologijom, dok će prednja kamera imati 5 MP.

Prema izvorima, BlackBerry Priv bi trebalo da bude dostupan tokom sredine novembra, što je odlično za BlackBerry, budući da tada počinju praznične kupovine. Do sada je Priv sertifikovan od strane Bluetooth SIG-a, a predstoji da se uređaj takođe sertifikuje i od strane FCC-a.

Sledeći medijski događaj organizovan od strane Blackberry-ja će sigurno značiti zvaničnu objavu Priv telefona.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: AMD Radeon Fury Nano
  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Tesla Tablet M8
  • Test: Samsung 40JU6000W
  • Test: Huawei P8 Lite

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |