Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. октобар 2015.

Sertifikovan Samsung Galaxy Grand On telefon

Predstojeći Samsung Galaxy Grand On, čija je oznaka modela SM-G5500, danas je sertifikovan od strane kineskog regulatora TENAA.

00180.jpg

Pored fotografija uređaja, objavljene su takođe i specifikacije. Uređaj dolazi sa 5.1-inčnim displejem rezolucije 720 x 1280. Poseduje za sada neimenovani dual-core 1.2GHz procesor, iako je prema prethodnim glasinama trebalo da ima Exynos 3475 čipset, a prema tom izvoru je uređaj trebalo da ima quad-core 1.3GHz procesor, 1 GB RAM memorije, kao i 8 GB interne memorije, koja može biti proširena putem microSD kartice do 128 GB.

00181.jpg

Na osnovu ovoga možemo očekivati da će ovo biti entry-level uređaj, a iako nije poznata cena uređaja, indijski vebsajt za uvoz i izvoz, Zauba, navodi da telefon ima vrednost od 104 dolara. Iako ovo neće biti njegova maloprodajna cena, možemo očekivati da će biti u sličnom opsegu.

00182.jpg

Što se tiče ostalih specifikacija, telefon će imati zadnju kameru od 8 MP i selfi kameru od 5 MP. Galaxy Grand će doneti sa sobom podršku za TD-LTE, LTE FDD, GPRS i EDGE mreže, i instalirani Android 5.1 sistem. Iako nije navedeno na sertifikaciji, rečeno je da će telefon imati bateriju od 2600mAh.

Kada je uređaj sertifikovan, možemo u skorije vreme očekivati i njegovu zvaničnu objavu. Kako je uređaj prethodno naveden kao Samsung Galaxy O5, rečeno je da će telefon doći u paru sa Samsung Galaxy O7 (SM-G600), koji je poznatiji kao Samsung Galaxy Grand Mega On, koji će biti entry-level fablet sa 5.5-inčnim HD ekranom.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: AMD Radeon Fury Nano
  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Tesla Tablet M8
  • Test: Samsung 40JU6000W
  • Test: Huawei P8 Lite

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |