Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 12. октобар 2015.

Developeri: Rise of the Tomb Raider će biti verodostojan nastavak

Follow @benchmark.rs

Crystal Dynamics je danas objavio da je osnovni razvoj predstojeće akcione avanture, Rise of the Tomb Raider, konačno završen. Proizvođači su započeli proizvodnju diskova, pre zvanične objave igre za Xbox One konzolu, koja je zakazana za 10. novembar.

U saopštenju je šef Square Enix studija na zapadu, Derel Galager, izjavio da je ceo tim naporno radio kako bi milioni igrača bilo zadovoljni verodostojnim nastavkom Tomb Raider igre iz 2013. godine. Iako je razvoj osnovne Rise of the Tomb Raider igre gotov, Crystal Dynamics je uveliko započeo radove na DLC-ovima igre, koji će biti predstavljeni u vidu dodatnih grobnica i opreme. Pored DLC-ova, izvršni direktor Square Enix studia, Fil Rodžers, izjavio je u avgustu da će ribut iz 2013. godine biti urađen kao trilogija, tako da možemo očekivati i treći deo franšize o Lari Kroft.

Kompanija Microsoft će biti izdavač Rise of the Tomb Raider igre, budući da će igra prvo biti dostupna na Xbox platformama. Takođe će biti objavljen 1 TB Xbox One paket koji će doći sa Tomb Raider Definitive Edition primerkom igre.

PC i PlayStation 4 verzije Rise of the Tomb Raider igre će biti objavljeni tokom 2016. godine.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

  • Test: AMD Radeon Fury Nano
  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Tesla Tablet M8
  • Test: Samsung 40JU6000W
  • Test: Huawei P8 Lite

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |