Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 6. октобар 2015.

Chromecast 2 ima procesor koji je 2,5 puta brži od prethodnika

Follow @benchmark.rs

Druga generacija Google Chromecast uređaja ima 802.11ac WiFi za bržu bežičnu konekciju u odnosu na originalni Chromecast, koji je Google lansirao 2013. godine. Međutim, izgleda da ovo nije jedina hardverska razlika između dva uređaja.

Originalni Chromecast je koristio Marvell Armada 1500 Mini 88DE3005 procesor, dok Chromecast 2 ima Armada 1500 min Plus 88DE3006 čip. Prema navodima proizvođača, novi procesor nudi 2,5 puta bolje CPU performanse. Chromecast 2 ima CPU koji se sastoji od dvojezgarnog ARM Cortex-A7 procesora, sa podrškom za 1080p HD video i više DRM tehnologija. Procesor je uparen sa Marvell Avastar 88W8887 čipom, koji podržava 802.11ac WiFi i Bluetooth 4.2. S obzrom na jačinu procesora novog Chromecasta, ovo u budućnosti može otvoriti vrata novim igrama i aplikacijama koje će raditi samo na novom modelu Google media streamera.

Izvor: Liliputing

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |