Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 6. октобар 2015.

Procureo benchmark Samsungovog Mongoose SoC-a

Follow @benchmark.rs

Kao što su izveštaji još ranije govorili, Samsung radi na novom Exynos procesoru koji ima novu CPU arhitekturu nazvanu Mongoose (takođe nosi naziv Exynos M1). Slično Qualcomm i Apple kompanijama, Samsung razvija custom CPU jezgra za bolje performanse i efikasnost. To bi mogao biti Exynos 8890 procesor, a benchmark ovog SoC-a je upravo procureo na internetu.

Novi Exynos procesor sa Mongoose jezgrima koji je testiran ima frekvenciju od 2,3 GHz, i postiže rezultat od 2294 poena u single-threaded testu i 6908 poena u multi-threaded testu. Apple-ov A9 SoC, koji se smatra jednim od najbržim mobilnih čipova ikada postiže 2487 odnosno 4330 poena u GeekBench single-threaded i multi-threaded testovima. U poređenju sa čipsetima koji se koriste u iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefonima, Samsungov predstojeći Exynos procesor ima relativno slične performanse.

U SAD i Kini Samsung Galaxy S7 stiže uz Snapdragon 820, na ostala tržišta uz Exynos

samsungsoc2.jpg

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |