Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 18. октобар 2015.

Developer igre The Witcher 3 ne zna u kom će smeru serijal ići u budućnosti

Developer igre The Witcher 3 ne zna u kom će smeru serijal ići u budućnosti

Follow @benchmark.rs

CD Projekt Red je još uvek zapanjen uspehom koji je postigla igra The Witcher 3: Wild Hunt i uživaju u njemu. Jedan od tvoraca igre Hoze Teikseira je poručio da je to zato što developer nije očekivao da će igra privući toliku prubliku. Hoze je rekao da uspeh igre The Witcher 3 pokazuje da igre ne moraju biti multiplejer ili imati mikrotransakcije kako bi bili hitovi.

Igra je koštala 81 milion da se izradi a prodato je šest miliona kopija u prvih šest nedelja. Razvojni tim pravi novac i preko prve ekspanzije Hearts of Stone. Ako se ima u vidu uspeh ekspanzije, fanovi se pitaju šta je sledeće. Hoze je odgovorio na ovo pitanje vrlo jasno, ali se odgovor neće svideti mnogima. Naime, razvojni tim trenuno ne zna u kom pravcu će serijal ići i o tome tek treba da se vode razgovori.

Hearts of Stone je ekspanzija za The Witcher 3 a ne DLC, i donosi 10 sati gejminga

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Nagradna igra: osvoji Logitech MX Master! (video)
  • Test: Sony Xperia Z5
  • Test: Tesla Tablet M8

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |