Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 18. октобар 2015.

Microsoft, Intel i PC proizvođači udružuju snage kako bi doneli Windows 10 na svaki sto

Kompanije Microsoft i Intel, zajedno sa tri najveća proizvođača računara udružuju snage u novoj reklamoj kampanji koja bi trebalo da promoviše prednosti novih računara sa Windows 10 operativnim sistemom, a sve kao deo šireg pokušaja da se pomogne povećanju prodaje računara.

Pored Microsofta i Intela, grupa kompanija učesnica će uključivati i Dell, HP i Lenovo, a svi oni su radili već sa gigantom iz Redmonda ali ne u kampanji takvog obima. Reklamna kampanja će biti nazvana "PC Does What?", i promovisaće prednosti korišćenja računara sa Windowsom 10. Kampanja će pomoći tehnološkim kompanijama da ubiju dve muve jednim udarcem: prvo je da promovišu Microsoft-ov novi operativni sistem i ubede više korisnika da urade nadogradnju, a drugo je da bi sama prodaja više računara direktno rezultovala time da bi se korisnici prebacili sa Windowsa 7 ili 8.1 na Windows 10.

Microsoft plaća do 300 dolara za korišćene MacBook-ove ukoliko kupite novi Windows 10 PC

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

NAJČITANIJE

  • Test: Sony Xperia Z5
  • Test: Tesla Tablet M8

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |