Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 17. октобар 2015.

Nvidia dodala nove funkcije u GeForce Experience paket

Nvidia je dodala nove funkcije u GeForce Experience paket koji pomaže gejmerima na računarima da dobiju što je više moguće od GeForce grafičkih kartica. Počinje se sa novim prekrivanjem unutar igre koje liči na sličan Steam sistem i donosi nove funkcije strimovanja, snimanja i uzimanja screenshot-ova. Zatim je tu nova Broadcast funkcija koja omogućava strimovanje gejminga na Twitch i YouTube uz 1080p rezoluciju i 60 FPS.

GameStream co-op omogućava da strimujete igru do vašeg prijatelja preko interneta koji potom može da preuzme igru u svom pregledaču i pomogne vam da pređete nivo u kom ste se zaglavili. Ovde je obojici potrebna internet konekcija od 7 Mbps kako bi sve radilo. Na kraju, tu je i GameStream koji vam omogućava da strimujete igru na televizor, ali sada u 4K Ultra HD i sa 60 FPS uz 5.1-kanalni zvuk.

Nvidia priprema kontroverzne promene u načinu distribucije drajvera

nvidia2.jpg

Izvor: Techpowerup

Sve informacije vezane za Nvidia, možete pogledati na Nvidia hub-u, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Nagradna igra: osvoji Logitech MX Master! (video)
  • Test: Tesla Tablet M8
  • Test: Sony Xperia Z5

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |