Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 9. октобар 2015.

Google je sada i zvanično vlasnik Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com domena

Google je prošle nedelje i zvanično postao Alphabet, a novi Google je sada podružnica ove kompanije. Google će sada funkcionisati u okviru Alphabeta i biće zadužen za Android, Gmail, Google Maps i druge servise. S obzirom da je Alphabetu potreban sopstveni sajt, to je do sada bio abc.xyz.

Međutim, prema rečima zvaničnika kompanije Google, "uočeno je da nekoliko slova nedostaje u ovom naslovu, pa smo odlučili da budemo temeljni". Ovo u prevodu znači da je kupljen čitav alfabet kao ime za domen, pa je tako Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com sada zvanično u vlasništvu kompanije Google.

Trenutno, poseta ovoj stranici i URL ne daju nikakve rezultate i za sada nije sigurno da li Google i Alphabet imaju ikakve planove za ovu stranicu. U svakom slučaju, radi se o dobroj meri obezbeđenja od onih koji bi mogli da prigrabe domen i traže veliku sumu novca kako bi ga prepustili kompaniji Google/Alphabet.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Asus GeForce GTX 980 Ti DirectCU III Strix OC 6 GB
  • Test: Asus Radeon R9 390X DirectCU III Strix OC 8 GB

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |