Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 9. октобар 2015.

Prihvaćenost iOS 9 operativnog sistema sada iznosi 57 odsto

Pred kraj septembra, prihvaćenost iOS-a 9 bila je na 35 odsto, što je svakako bilo prilično respektabilno u poređenju sa rezultatima koje je u istom periodu postigao iOS 8. Međutim, prema najnovijim rezultatima, koje je Apple zvanično objavio, iOS 9 sada ima tržišno učešće od čak 57 odsto.

Ukoliko ste pomislili da je u pitanju neka prevara, jer se zaista radi o velikom skoku od preko 20 odsto za dve nedelje, prevarili biste se. Zapravo, ovako dobrom prihvaćenošću iOS-a 9 Apple može da se pohvali prvenstveno zbog fantastične prodaje novih iPhone 6s i 6s Plus modela. Podsetićemo se da je Apple objavio da su se novi uređaji tokom prvog vikenda prodali u preko 13 miliona primeraka, a ovo se odnosi samo na tržišta gde su telefoni inicijelno bili dostupni. Bez sumnje se mogu očekivati još bolji rezultati kada se novi iPhone-i pojave i na drugim tržištima širom sveta.

Poređenja radi, iOS 8 je dva meseca nakon lansiranja uspeo da se nađe na 56 odsto uređaja, a ovo je rezultat koji je iOS 9 uspeo da nadmaši za manje od mesec dana nakon zvanične objave.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Asus GeForce GTX 980 Ti DirectCU III Strix OC 6 GB
  • Test: Asus Radeon R9 390X DirectCU III Strix OC 8 GB

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |