Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 21. октобар 2015.

Google nudi besplatan softver korisnicima koji žele da odustanu od Microsoft Office-a

Trka između kompanija Microsoft i Google se nastavlja, a najnoviji potez je napravio Google sa željom da dovede više korisnika na njihov pristupačniji paket produktivnosti. Nije tajna da Microsoft brojne napore usmerava ka guranju Office 365 pretplatničkog paketa u poslednjih nekoliko godina, dobro im ide na tom planu, a Google koji takođe ulaže mnogo u ovo poslovanje sada cilja njihove korisnike sa specijalnom ponudom.

SFGate izveštava da nova kampanja uključuje ponudu Google for Work paketa kompanijama i vladama koje trenutno koriste Office 365, uz priliku da se prebace na drugi paket bez ikakvog plaćanja sve dok im traje pretplata na Microsoftov paket. U osnovi, ukoliko organizacija ima još dve godine pretplate na Office, može da se prebaci na Google for Work a Google će omogućiti korišćenje paketa u narednih 24 meseca bez ikakvog plaćanja. Nakon toga, organizacija može da pregovara sa Google-om o specijalnom dogovoru koji bi doveo do bolje cene.

Microsoft Office 2016 predstavljen u Srbiji

Izvor: SFgate

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |