Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. октобар 2015.

HP Spectre x360 je 13.3-inčni konvertibilni laptop sa Skylake platformom

HP Spectre x360 je konvertibilni notebook, koji se pretvara u tablet kada se 13.3-inčni displej potisne unazad i spoji sa tastaturom. Laptop je izrađen od aluminijuma i u prodaji će se naći po početnoj ceni od 900 dolara.
Prva verzija Spectre x360 laptopa je lansirana ranije ove godine i imala je Intel Broadwell procesor. Sada je HP odlučio da laptop nadogradi i donese modele sa Intel Core i5 i Core i7 Skylake procesorima. Laptopovi imaju 13.3-inčni displej, sa rezolucijama od 1920 x 1080 piksela i 2560 x 1440 piksela, do 8GB RAM-a i do 256GB skladišnog prostora. Najslabiji modeli će imati Full HD ekran, 4GB RAM-a i 128GB SSD. Svaki od modela stiže uz tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, HDMI port pune veličine i uz mini DisplayPort, a tu su i tri USB 3.0 porta. HP Spectre x360 laptop će biti dostupan na tržištu od 8. novembra, po početnoj ceni od 900 dolara.Izvor: Pocket-lint

Sve informacije u vezi sa kompanijom HP, možete pogledati na HP stranici, na Benchmark sajtu

  • Test: Asus GeForce GTX 980 Ti DirectCU III Strix OC 6 GB


Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |