Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 8. октобар 2015.

Objavljen trejler The Witcher 3: Hearts of Stone ekspanzije

CD Projekt Red je objavio novi trejler za Hearts of Stone, koja će biti prva veća ekspanzija za svoju popularnu RPG igru, The Witcher 3: Wild Hunt.

Trejler prikazuje događaje predstojeće ekspanzije, u kojoj se Džeralt od Rivije suočava sa besmrtnim Olgerdom von Everekom, banditom koji je postao besmrtan čovek.



Prema developerima igre, Hearts of Stone ekspanzija dodaje oko 10 sati dodatnog gejmpleja, uvodi niz novih likova i čudovišta, kao i novu specifičnu romansu. Kao i u glavnoj igri, priču će oblikovati sam igrač. Igrači će putovati u nove zone koje nose naziv Ničija zemlja (No Man's Land) i Oxenfurt, gde će zadatke zadavati misteriozni Man of Glass, koga su igrači imali prilike da susretnu na početku glavne kampanje.

Hearts of Stone takođe dodaje novi "Runeworld" sistem, i developeri navode da će on značajno uticati na sam gejmplej, gde će svaki "Runeworld" imati drugačiji uticaj na različite aspekte mehanike same igre, i oni će omogućavati igračima da eksperimentišu sa različitim strategijama i taktikama.

CD Projekt Red je najavio da je objavni datum The Witcher 3: Hearts of Stone ekspanzije zakazan za 13. oktobar, a druga ekspanzija Blood and Wine će biti dostupna pre aprila 2016. godine.

Izvor: Gamespot

  • Test: Asus GeForce GTX 980 Ti DirectCU III Strix OC 6 GB


Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |