Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 14. октобар 2015.

HTC objavio tizer video za svoj predstojeći medijski događaj

Kompanija HTC će kroz nedelju dana održati svoj predstojeći medijski događaj, a očekuje se da će "zvezda večeri" biti HTC One A9. Iako nije u pitanju redizajnirani "Hero" flegšip koji je direktor Šer Vang obećao akcionarima prošlog leta, itekako se može pokazati impresivnim. Kako bi promovisao svoj medijski događaj, HTC je na svom Twitter nalogu objavio novi video tizer.

Događaj će se održati u podne, 20. oktobra u Njujorku. Sam video klip traje 15 sekundi i ne otkriva ništa bitno osim što otkriva datum događaja. Video klip možete pogledati klikom ovde.

HTC One A9 dolazi sa 5-inčnim ekranom rezolucije 1080 x 1920 i 441ppi gustinom piksela. Napajaće ga Snapdragon 617 sistemski čip, koji dolazi sa octa-core procesorom i Adreno 405 GPU. Uređaj će takođe imati i 2 GB RAM memorije, 16 GB interne memorije, zadnju kameru od 13 MP sa OIS tehnologijom, kao i prednju 4MP Ultrapixel kameru. Telefon dolazi sa prethodno instaliranim Android 6.0 sistemom i baterijom od 2150mAh. Pored skenera otiska prsta, HTC One A9 će navodno biti tanak svega 7mm, imaće metalno kućište, i doći će u šest različitih boja.

Objavljene slike HTC One A9 prototipa

Kroz samo nedelju dana One A9 telefon će biti predstavljen na HTC-ovom događaju, nadamo se da će doneti uspeh kompaniji, koja je u poslednje vreme zabeležila veliki pad tržišnog udela.

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Test: Samsung 40JU6000W

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |