Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 14. октобар 2015.

Predstavljena tri nova moda za Star Wars Battlefront igru

Follow @benchmark.rs

DICE je predstavio tri nova moda za svoju predstojeću Star Wars Battlefront igru, koji će se zvati Hero Hunt, Droid Run i Cargo. Pored tri nova moda, DICE je predstavio svoj DLC pass koji će koštati 50 dolara.

U Hero Hunt modu jedan igrač preuzima ulogu džedaja ili sita, pokušavajući da se izbori protiv sedam drugih igrača koji igraju kao imperijalne/pobunjeničke sile. Nakon što jedan od sedam igrača porazi džedaja/sita, preuzima njegovu ulogu. Pobednik je onaj igrač koji provede najviše vremena kao džedaj/sit kada istekne vreme.

00186.jpg

Cargo mod predstavlja Battlefront varijantu popularnog capture the flag moda. Oba tima počinju sa određenim "teretom" u svojoj bazi, a poenta je infiltrirati se u protivničku bazu i preneti protivnički teret u sopstvenu bazu. Ono što razlikuje ovaj mod od klasičnog capture the flag moda je to da nije neophodno da "teret" vašeg tima bude u prijateljskoj bazi kako bi doneli protivnički "teret". Rezultat počinje sa 5-5, i kako oduzimate protivnički teret, vašem timu se dodaje jedan poen, dok se protivnicima oduzima i obrnuto.

Droid Run je opisan kao jedan od najbržih i najnepredvidivijih modova igre, u kome se igrači bore za posed tri GNK droida. Igrači počinju sa tri objektiva koja moraju zauzeti. Zanimljivi deo ovog moda je da su objektivi u stvari GNK droidi koji se non stop kreću, i neophodno ih je prvo zaustaviti kako bi mogli da se preuzmu. Ovaj mod je predviđen da se igra 6 na 6.

00187.jpg

Pored toga Battlefront poseduje i modove kao što su Walker Assault, Blast, Drop Zone, Supremacy i Fighter Squadron. Iako igra ne poseduje tradicionalni single-player mod, imaće Survival misije, koje će moći da se igraju u oflajn ili split-screen modu.

Zvanična igra će biti objavljena 17. novembra za PS4, Xbox One i PC.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Test: Samsung 40JU6000W

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |