Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 5. октобар 2015.

HTC One E9s dual sim je novi telefon koji je tiho objavljen

Kompanija HTC tih je predstavila novi telefon HTC One E9s dual sim, objavivši informacije o njemu na zvaničnom veb sajtu. Radi se o telefonu koji je ipak slabiji od E9 modela. On se odlikuje pre svega 5,5-inčnim 720p ekranom, a pored toga treba reći da je deblji i teži od One E9 telefona, kao i da ima manju bateriju i sporiji procesor.

Telefon ima MediaTek MT6752M čipset (osmojezgarni procesor koji radi na 1,5 GHz uz 2 GB RAM memorije), 16 GB interne memorije, LTE povezivanje, glavnu kameru od 13 megapiksela kao i 4MP UltraPixel selfi kameru, a pored toga tu su i stereo zvučnici kao i Dolby audio.

HTC: mesečna bezbednosna ažuriranja telefona su nerealna

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |