Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 5. октобар 2015.

PlayStation 4 će uskoro biti jeftiniji 50 dolara

Veliki prodavac Target nam je izgleda otkrio značajnu informaciju vezanu za Sony-evu konzolu nove generacije. Naime, reklama koju je prodavac postavio na svojoj stranici ukazuje nam na to da će Sony uskoro spustiti cenu PlayStation 4 konzole za 50 dolara.

PlayStation 4 konzoli je nedavno snižena cena u Japanu, ali nije bilo zvaničnih informacija da li nas takav potez očekuje i u Evropi. Zvanična najava bi mogla da stigne tokom Paris Game Show događaja koji počinje 28. oktobra i gde će Sony imati veliko prisustvo. Iz rivalske kompanije Microsoft su poručili da očekuje da Sony snizi cenu konzole u narednih nekoliko nedelja.

Ni nova Nintendo NX konzola ne može biti moćna kao PS4

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |