Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 9. октобар 2015.

Ilom Mask: Apple je zaposlio Tesla inženjere koje smo mi otpustili

U intervjuu datom za nemački poslovni časopis Handelsblatt Ilon Mask direktor kompanije Tesla, otkrio je neke zanimljive stvari o naporima kompanije Apple u automobilskoj industriji. "Angažovali su ljude koje smo mi otpustili" odgovorio je on kada je upitan da li je zabrinut zbog konkurencije koja angažuje bivše Tesla inženjere. On je čak otkrio da oni u šali Apple zovu Tesla groblje, i dodao "Ukoliko ne uspete u kompaniji Tesla, idete u Apple".

Novinari su ga upitali da li uzima Apple-ove planove ozbiljno, a odgovor je glasio: "Da li ste ikada pogledali Apple Watch? (smeh) Ne ozbiljno, dobro je da Apple ide u tom pravcu, ali automobili su vrlo složena stvar u odnosu na smartfone i pametne satove. Ne možete samo da odete kod dobavljača kao što je Foxconn i da kažete 'napravi mi auto'. Ali za Apple automobil je sledeća logična stvar da konačno ponude značajnu inovaciju. Nova olovka ili veći iPad neće biti dovoljno relevantni".

Ilon Mask savetuje direktora Twitter-a: ne vodi dve kompanije istovremeno

Izvor: Engadget

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |