Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 9. октобар 2015.

Kako da koristite internet na mobilnom telefonu

Telenor i KC Čukarica u zajedničkoj misiji

Mobile
Kako da koristite internet na mobilnom telefonu

Telenor je, u saradnji sa Centrom za obrazovanje i kulturu Božidar Adžija i Kulturnim centrom Čukarica, za polaznike univerziteta trećeg doba, organizovao celodnevne radionice „Kako da koristite internet na mobilnom telefonu“.

Kako da koristite internet na mobilnom telefonu

Zaposleni u Telenoru bili su u ulozi predavača i na slikovit način su objašnjavali  okupljenima koliko mogućnosti pruža mobilni internet. U opuštenoj atmosferi, polaznici univerziteta trećeg doba uspeli su da dobiju odgovore na sva pitanja koja se tiču korišćenja novih tehnologija.

centar2_s.jpg

Koristeći praktične primere iz svakodnevnog života i sfere ličnih interesovanja, bilo da se radi o muzici, kuvanju ili druženju, naši sugrađani naučili su kako se koristi internet na mobilnim telefonima i koje su to aplikacije koje nam svima olakšavaju svakodnevni život. Telenor želi da što većem broju stanovnika naše zemlje omogućimo da iskoriste sve prednosti interneta kako bi unapredili svoje živote.

centar3_s.jpg

Radionice „Kako da koristite internet na mobilnom telefonu“ samo je jedan deo aktivnosti u okviru proslave Dana korisnika, globalne inicijative Telenor grupe, kada svi zaposleni u Telenoru, umesto u kancelarijama, radni dan provode u neposrednom kontaktu i razgovoru sa korisnicima.

NAJČITANIJE

  • Test: Meizu MX5
  • Nagradna anketa: poklanjamo Tesla Smartphone 6
  • Test: Samsung Galaxy S6 Edge+
  • Test: AMD Radeon Fury Nano
  • Test: Huawei Mate S
  • Test: HTC Desire 626G Dual SIM
  • Test: Asus GeForce GTX 980 Ti DirectCU III Strix OC 6 GB
  • Test: Asus Radeon R9 390X DirectCU III Strix OC 8 GB

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Testovi

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.


Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |