Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 18. октобар 2015.

Microsoft pokazuje Continuum u novoj reklami (video)

Follow @benchmark.rs

Po ceni od 99 dolara, korisnici mogu da pretvore svoj novi Windows 10 Mobile smartfon u pseudo PC. Funkcija pod nazivom Continuum, sada je prikazana od strane Microsofta u novoj (procureloj) reklami.

Reklama opisuje šta je Continuum i kako funkcioniše. Povezivanjem telefona na drugi ekran preko Microsoft Display Docka, moguće je koristiti aplikacije na sličan način kao na PC-u. Ovo je, naravno, moguće zahvaljujući Universal Windows Platformi, jer je korisnički interfejs aplikacija dizajniran da odgovara većem ekranu. Povezivanje miša i tastature, korisniku gotovo daje osećaj da ima PC u svojim rukama.

Reklama takođe pominje činjenicu da korisnik može simultano da koristi i smartfon, pa čak i da prima pozive dok koristi Continuum. Za novu generaciju korisnika, koji su se navikli samo na mobilne telefone, Continuum je jasna stavka koja razdvaja Windows 10 Mobile od drugih operativnih sistema, ali služi i kao bitna funkcija koja omogućava produktivnost na uređaju koji obično služi za povezivanje sa prijateljima i pregled videa sa mačkama.

Izvor: Neowin

NAJČITANIJE

  • Test: Sony Xperia Z5
  • Test: Tesla Tablet M8

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |