Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 4. октобар 2015.

Nova Windows 10 Build verzija stiže nakon hardverskog događaja 6. oktobra

Follow @benchmark.rs

Microsoft će održati novi Windows 10 hardverski događaj 6. oktobra na kome će biti predstavljeni Surface Pro 4, Lumia 950, Lumia 950 XL i Band 2 uređaji, a kako se navodi u novim izveštajima i nova build verzija Windowsa 10 za insajdere. Gabrijel Aul šef Windows Insider programa je otkrio još ranije da će Microsoft objaviti novi build krajem godine nagoveštavajući da su veće šanse da vidimo Windows 10 Mobile sledeće nedelje.

Međutim, ove nedelje je Aul potvrdio da je sada zaista plan da uskoro vidimo novu verziju Windowsa 10 za desktop, ali i da će Mobile verzija biti objavljena nakon 6. oktobra. Prema izvorima upoznatim sa čitavom stvari, finalna verzija Windows 10 Mobile operativnog sistema će biti objavljena u novembru.

Microsoft objasnio kada je potreban serijski broj za Windows 10 a kada ne

Izvor: Softpedia

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |