Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 4. октобар 2015.

ZTE kaže da je Huawei dizajn za Nexus 6P pozajmio od ZTE Grand S (Athena) telefona

Ukoliko se ne sećate ZTE Grand S (Athena) telefona, nećemo vas kriviti, jer se radi o telefonu s početka 2013. godine. Međutim, šef marketinga kineske kompanije je uveren da je Huawei praktično iskoristio dizajn ovog modela, kako bi na velika vrata ušao sa sojim Nexus 6P modelom. Lu Kian Hao, šef marketinga kompanije ZTE, je na svojoj Weibo stranici indirektno ukazao na dizajnerske sličnosti između Grand S (Athena) i Nexus 6P modela (prvenstveno ukazujući na crnu traku u gornjem delu telefona).

Tokom Reddit AMA sesije, održane juče, Google tim je objasnio da je izbočina na gornjem delu Nexus 6P telefona prestavljala i inženjerski izazov ali i čudo u isto vreme. Razlog ovome je što pomenuti sektor sadrži jednu od najvećih kamera senzora na mobilnim telefonima, zajedno sa NFC i drugim antenama za konektivnost. Google tim je, ipak zaključio da je ova izbočina načinjena estetski prijatnom i ergonomski odgovarajućom, što je dalo dodatnu notu jedinstvenom izgledu Nexus 6P telefona.

zte2_3.jpg

Sudeći prema izjavama zvaničnika kompanije ZTE, pomenuti dizajn i nije baš toliko jedinstven, što je dokumentovano i poređenjem dva telefona jednog pored drugog.

Izvor: PhoneArena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |