Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 7. октобар 2015.

Novi detalji o AMD PRO APU-ima

Kompanija AMD prošle nedelje je predstavila sledeću generaciju PRO serije APU-a za poslovne desktop i notebook računare, a sada su neki novi detalji ugledali svetlo dana. Novi procesori imaju kodna imena "Godavari PRO" i "Carrizo PRO", a poručuje se da imaju opciju konfigurisanja USB blokiranja, upravljanje prioritetima internet protoka kao i brojne opcije u vezi sistema.

CPU World nam sada iznosi nekoliko specifikacija za Mobile A6 PRO-8500B, A8 PRO-8600B, A10 PRO-8700B i A12 PRO-8800B modele. Procesori koriste optimizovanu Excavator arhitekturu , a PRO-8xxx čipovi integrišu GCN-bazirane GPU-ove koji rade uz Heterogeneous Systems Architecture 1.0. AMD Desktop PRO linija se sastoji od A4 PRO-8350B, A6 PRO-8550B, A8 PRO-8650B, A10 PRO-8750B i A10 PRO-8850B procesora. Pogledajmo specifikacije u priloženim tabelama.

AMD počeo sa prodajom Radeon DDR4 memorije za Intel čipove naredne generacije

amdapu2.jpg

amdapu3.jpg

Izvor: Fudzilla

Sve informacije vezane za AMD, možete pogledati na AMD stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |