Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 7. октобар 2015.

Sony izlistao uređaje podobne za Android 6.0 Marshmallow ažuriranje

Follow @benchmark.rs

Sony je zvanično objavio listu uređaja koji će dobiti Android 6.0 Marshmallow ažuriranje. Očekivano, lista sadrži većinu flagship Xperia uređaja koji su lansirani u poslednje dve godine, uz dodatak nekoliko telefona iz srednjeg segmenta, poput Xperia C5 Ultra i the Xperia M5 modela.

Kompletna lista Sony telefona, koji su podobni za Android 6.0 Marshmallow nadogradnju, uključuje: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua i Xperia C4. Zanimljivo je da na listi nedostaje Xperia Z1 linija uređaja, ali je moguće da će Sony dodati još telefona i tableta sa Marshmallow podrškom u budućnosti.

Izvor: VR-zone

Sve informacije u vezi sa kompanijom Sony, možete pogledati na Sony stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |