Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 7. октобар 2015.

Lenovo jedan od najuspešnijih svetskih brendova za 2015. godinu

Budući da kompanija Lenovo ostvaruje konstantan rast u poslovanju i prepoznata je kao globalni brend u oblasti tehnologije, pronašla je svoje mesto na Interbrand listi 100 najuspešnijih brendova na svetu za 2015. godinu. Kompanija Lenovo je zauzela 100. mesto na listi i jedna je od nekoliko novih i jakih članova, kao što su Lego i PayPal. Ovu uticajnu listu svake godine objavljuje i ažurira kompanija Interbrand.Tesla (3)

Prema proceni kompanije Interbrand, u njihovom 16. izveštaju najboljih globalnih brendova navodi se 100 najuspešnijih globalnih brendova tako što bivaju analizirani brojni načini na koje neki brend pomaže organizaciji – od ispunjavanja korisničkih želja i zahteva do povećanja ekonomske vrednosti kompanije. Rangiranje je zasnovano na kombinaciji epiteta koji doprinose celokupnoj vrednosti brenda, uključujući i finansijski učinak, ulogu kojom brend utiče na izbor potrošača i uticaj brenda na formiranje cene ili obezbeđivanje zarade za kompaniju.

Kompanija Lenovo, koja je postala jedan od svetskih lidera među proizvođačima PC računara (više od 20 odsto udela), jedan od 3 najbolja proizvođača tableta i servera, i jedna od pet najboljih svetskih kompanija u proizvodnji pametnih telefona, dospela je na listu u godini tokom koje je pokrenula novu kampanju („Never Stand Still’’), redizajnirala logo kako bi stvorila vizuelni identitet koji ističe i digitalne i društvene aspekte, otkrila niz novih proizvoda i pokrenula brojne globalne marketinške kampanje kako bi prikazala veličinu kompanije koja zarađuje 46 milijardi dolara godišnje.

Događaji poput sajma Tech World u Pekingu, izlaganje na sajmu CES u Las Vegasu gde su osvojena vredna priznanja, kao i niz lansiranih proizvoda koncentrisanih oko prošlomesečnih dešavanja u Berlinu, Njujorku i Šangaju, pomogli su da se Lenovo učvrsti na svetskoj sceni.

Ovogodišnje rangiranje ne obuhvata dodatnu vrednost brenda dobijenu nedavnom kupovinom IBM System X servera ili Motorola mobilnim segmentom, od kojih se očekuje da vremenom povećaju snagu i moć kompanije Lenovo, kao i samog Lenovo brenda. Ne računajući ove jedinice, prema Interbrand izveštaju, Lenovo brend se procenjuje na više od 4,1 milijardi dolara.



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |