Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 19. октобар 2015.

Oppo R7s ozvaničen sa 4 GB RAM-a i 5,5-inčnim AMOLED ekranom

Kompanija Oppo predstavila je najnovijeg člana R7 familije telefona tokom GITEX događaja u Dubaiju. Nazvan R7s, novi metalni fablet se odlikuje 5,5-inčnim AMOLED ekranom 1080p rezolucije (2.5D staklo) kao i Android 5.1 Lollipop operativnim sistemom.

Što se tiče ostalih specifikacija tu su Qualcomm Snapdragon 615 čipset, 4 GB RAM i 32 GB interne memorije uz slot za microSD kartice, kamera od 13 megapiksela sa zadnje strane kao i kamera od 8 megapiksela sa prednje, a tu je i baterija od 3070 mAh. Telefon je debljine 6,95 mm i mase 155 grama. Oppo R7s će debitovati u Evropi u decembru, ali nije poznato po kojoj ceni.

Predstavljen Oppo R5s

Izvor: GSMArena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |