Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 19. октобар 2015.

Star Wars: KOTOR 2 dobio nadogradnju posle više od 10 godina

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 je jedan od boljih RPG-ova koji je ikada napravljen, a tome je svakako doprinela i činjenica da je igra smeštena u Star Wars univerzumu. Developer Aspyr je objavio još jedno, i to veliko ažuriranje za igru, a ono što je najinteresantnije je da ispravka stiže nakon više od deset godina.

Podsetimo, Star Wars: Knights of the Old Republic 2 je objavljen 2004. godine i postigao je veliki uspeh. Igra je preživela sve ovo vreme u svesti zajednice a čak je dobila podršku za Mac OS X i Linux platforme od developera Aspyr Media. Developeri su sada napravili veći broj poboljšanja među kojima su i neka kao što je bolji pogled prilikom pomeranja miša, a posle mnogo godina je ispravljen problem u kome se Kreia ne pojavljuje pravilno na Korribanu. Kompletan spisak poboljšanja možete pogledati ovde.

Star Wars Battlefront beta je imala preko devet miliona testera

Izvor: Eurogamer



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |