Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 13. октобар 2015.

ZTE Axon Max će biti objavljen do kraja godine

Follow @benchmark.rs

Nakon brojnih spekulacija, proizvođač je konačno objavio da će ZTE Axon Max biti objavljen pre kraja 2015. godine. Jedinu stvar koju je ZTE izjavio u vezi novog Max uređaja je da će imati veći ekran i veću bateriju, a pretpostavlja se da ga kompanija poredi sa Axon Pro uređajem. Očekuje se da će Max doći sa istim tipom aluminijuma upotrebljenim za Axon Mini telefon, koji će fabletu dati jedinstven izgled i osećaj u rukama.

Što se tiče specifikacija Axon Max fableta, navodi se da će uređaj doći sa 6-inčnim displejem 1440 x 2560 QHD rezolucije, Snapdragon 810 čipsetom sa octa-core procesorom i Adreno 430 GPU, 4 GB RAM memorije i zadnjom kamerom od 13 MP. Uređaj će takođe doći sa baterijom od 3000mAh.

Kao i kod Axon Mini-ja, Axon Max će imati govornu kontrolu, skener otiska prstiju i skener oka. Za sada nije poznat datum objave kao ni cena Max fableta.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: Samsung 40JU6000W
  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |