Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 13. октобар 2015.

BlackBerry Priv će imati Sony-jev IMX230 senzor od 21 MP

Prethodnih dana smo imali prilike da vidimo prve fotografije predstojećeg BlackBerry Priv telefona, kao i njegove specifikacije: mogli smo da vidimo čak dva različita Android uređaja sa klizačem koja su objavljena pre njihove zvanične produkcije, te bi pravi Priv mogao posedovati neke potpuno drugačije specifikacije. Prilikom objave najnovijih fotografija Priv telefona, primećen je Schneider-Kreuznach objektiv sa natpisom na kome piše da će uređaj posedovati 18 MP kameru.

Kako navodi izvor @Ricciolo1 na svom Twitter nalogu, Priv telefon bi mogao da dođe sa zadnjom kamerom koja će imati Sony-jev IMX230 21 MPix senzor, koji se takođe nalazi i na Motorola Moto X Style telefonu. U slučaju da je ova vest tačna, možemo očekivati da Priv dođe sa kamerom od 21 MP, a ne 18 MP koji se u prvi mah očekivao.

00183.jpg

U slučaju da je ova vest istinita, to znači da sve prethodno navedene specifikacije mogu biti netačne, pa nam jedino preostaje da sačekamo da kompanija BlackBerry zvanično objavi telefon, što će se verujemo uskoro i dogoditi.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: Samsung 40JU6000W
  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |