Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 10. новембар 2015.

Android zadržao prednost nad iOS-om i u trećem tromesečju

Android i iOS su trenutno dve najveće mobilne platforme. Prema najnovijim podacima kompanije comScore, iOS i dalje ima problema da održi korak sa Androidom, bar kada je u pitanju tržište Amerike. Prema najnovijim podacima za treće tromesečje ove godine, Android se nalazi ispred Apple platforme.

Android, prema najnovijim rezultatima, komanduje 52,3 odsto američkog tržišta, što je povećanje u odsnosu na prethodno tromesečje kada je držao 51,6 odsto. Kada je iOS u pitanju, tržišno učešće platforme je opalo na 43,6 odsto, sa 44,1 odsto u prethodnom tromesečju. Kada su druge platforme u pitanju, Microsoftov Windows Phone drži 2,9 odsto, dok BlackBerry i Symbian drže 1,2 i 0,1 odsto tržišta.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Test: Asus Maximus VIII Hero
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |