Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 10. новембар 2015.

Direktor potvrdio da će Tag Heuer pametni sat koštati 1500 dolara

Follow @benchmark.rs

Iako već znamo da će Tag Heuer pametni sat biti predstavljen u SAD u toku dana, direktor kompanije Žal Klod Biver otkrio je informaciju da će high-end pametni sat imati cenu od 1500 dolara. On je takođe poručio da će Tag Heuer pametni sat imati sličnu funkcionalnost kao Apple Watch, ali da se ne takmiče sa proizvodom iz Kupertina. Naime, Carrera Connected kako je nazvan novi pametni sat, će biti ekskluzivan, luksuzni sat koji cilja klijentelu najviše klase.

"Mi nismo Apple. Mi smo brend u svetu satova. Zabranjujem mojim kolegama da kažu da je Apple naš konkurent" rekao je on. Kao i većina pametnih satova i titanijumski Carrera Connected će biti bežično povezivan sa vašim mobilnim telefonom kako bi ponudio niz funkcija. Biver ipak nije želeo da otkriva previše detalja o pametnom satu koji je izrađen u saradnji sa Google i Intel kompanijama.

Prvi tizer predstojećeg Tag Heuer pametnog sata

Izvor: BlogGSM

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |