Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 13. новембар 2015.

BlackBerry-ev drugi Android telefon će izgledati ovako

Blackberry Priv telefon još uvek nije počeo da se isporučuje, već od 16. novembra, međutim oko njega već postoji mnogo spekulacija. Govorilo se da je on poslednja šansa za hardversko odeljenje kanadske kompanije, da bi sve to demantovao direktor BlackBerry-a Džon Čen. U stvari, on je još tada najavio da će nakon Priva stići i drugi telefon sa Android platformom. Podsetimo se, Blackberry Priv se odlikuje 5,4-inčnim ekranom rezolucije 2560 x 1440 piksela kao i Snapdragon 808 SoC-em.

CrackBerry nam sada potvrđuje da Blackberry radi na drugom Android telefonu i donosi render kako bi mogao da izgleda. Telefon nosi kodno ime Vienna, a treba naglasiti da ove fotografije ipak ne prikazuju finalni oblik telefona. Kao što možemo videti, telefon će imati QWERTY tastaturu, veliki ekran i teksture na poleđini. Ovo bi mogao da bude i rani dizajn, a ništa nije sigurno kada je u pitanju BlackBerry.

Priv telefon se pojavio na BlackBerry stranici sa specifikacijama i detaljima o ceni

Izvor: Engadget

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |