Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 13. новембар 2015.

iFixit nam omogućava da zavirimo u iPad Pro

Kao što smo već navikli, nedugo nakon zvaničnog lansiranja i pojave nekog uređaja na tržištu, iFixit tim u svojoj laboratoriji već ima taj uređaj. Ovoga puta, iFixit nam omogućava da zavirimo u unutrašnjost Apple iPad Pro tableta. Krajnji rezultat je: iPad pro je dobio ocenu 3/10 za mogućnost popravljanja.

ipad2_2.jpg

Rastavljanje tableta nam otkriva logičku ploču uređaja, zajedno sa 64-bitnim A9X CPU-om, 4GB RAM-a i drugo. Zanimljivo, sve komponente su ugrađene u sredinu tableta, dok zvučnici dolaze na uštrb potencijalnog prostora za bateriju. Kompletan proces rastavljanja iPad Pro tableta možete pogledati ovde.

Izvor: iFixit

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |