Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 13. новембар 2015.

Xiaomi Gemini stiže uz Snapdragon 820 i Marshmallow

Prošlo je već godinu i po dana od kako je kineska kompanija Xiaomi predstavila flagship telefon nazvan Xiaomi Mi 4. Kompanija jeste proširila portfolio u međuvremenu sa telefonima kao što su Xiaomi Mi 4c i Xiaomi Mi 4i, ali nijedan od njih nije kvalifikovan za naslednika pomenutog uređaja. Za tako nešto je potreban Xiaomi Mi 5 a po svemu sudeći on će uskoro stići na tržište.

Novi Xiaomi uređaj kodnog imena Gemini je primećen u Geekbench benchmarku i tako nam je otkriveno kakav hardver bi mogao da ima, pa sa pravom očekujemo pravi flagship telefon. Ono što možemo videti je da će telefon imati 64-bitni quad-core Qualcomm Snapdragon 820 procesor koji dolazi uz Adreno 530 GPU. Geekbench nam otkriva još da će telefon imati 3 GB RAM memorije kao i Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Ovo sve jesu jasni znaci da bi moglo da se radi o Xiaomi Mi 5 telefonu koga očekujemo već neko vreme.

Xiaomi predstavio unapređeni Redmi 2A

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |