Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. новембар 2015.

BlackBerry Priv će dobijati sigurnosna ažuriranja na mesečnom nivou

BlackBerry će obezbeđivati mesečna sigurnosna ažuriranja Androida za Priv telefon, zajedno sa hotfix ispravkama uređaja. Najnoviji blog post kompanije govori o sigurnosnim aspektima telefona, koji bi trebalo da se izbore sa sigurnosnim problemima koje ima Android.

BlackBerry će objavljivati sigurnosna ažuriranja na mesečnom nivou, kako bi se izborio sa sigurnosnim pretnjama koje su se pojavile do tog perioda. Kako bi se iskorisile sve prednosti ovih ažuriranja, uređaj će morati da bude registrovan na BlackBerry-jev mesečni program ažuriranja. Pored ovoga, biće objavljivane hotfix ispravke kako se budu prijavljivale. Kompanija je pomenula da ima sposobnost da patchuje bilo koju varijantu uređaja, što verovatno znači da može da premosti i provajdere, po potrebi.

Ovih dana je takođe objavljeno da će BlackBerry Priv dobiti Android 6.0 Marshmallow verziju operativnog sistema u nekom periodu tokom 2016. godine.

Izvor: Neowin

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |