Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. новембар 2015.

Sertifikovan novi HTC A9w uređaj sa octa-core procesorom

Na kineskom vebsajtu za sertifikaciju, TENAA, pojavio se novi HTC smartfon naziva A9w, koji je neverovatno sličan novoobjavljenom One A9 telefonu po dizajnu i specifikacijama. Na listingu je otkriveno da će uređaj imati octa-core 1.5GHz procesor (koji bi trebalo da bude Snapdragon 617), te 5-inčni AMOLED displej sa 1920×1080 rezolucijom. Dolazi sa 2 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije.

Što se tiče kamere, A9w dolazi sa zadnjom kamerom od 13 MP, i selfi kamerom od 4 MP. Uređaj će težiti svega 143 grama i imaće dimenzije od 145.75 × 70.8 × 7.26 mm, a stiže sa preinstaliranim Android 6.0 Marshmallow sistemom. Od opcija za povezivanje imaće: Bluetooth, USB, GSM, TD-SCDMA, TD-LTE, LTE FDD, WCDMA, GPS, WLAN. Telefon će biti dostupan u sivoj, srebrnoj, zlatnoj i granitnoj boji.

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |