Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. новембар 2015.

Benchmarking testovi otkrivaju velika poboljšanja GPU-a na Kirin 950 čipsetu

Ako je suditi po brojnim benchmark testovima, koji se sve više pijavljuju, izgleda da će Huawei Mate 8 biti veoma dobar uređaj. Očekuje se da će najnoviji flagship kompanije Huawei biti predstavljen 26, novembra, a telefon će pokretati nedavno predstavljeni Kirin 950 čipset. To znači i da će pomenuti Huawei Mate 8 imati Mali-T880MP4 GPU.

Predstavljene specifikacije Kirin 950 čipseta

Mali-T880MP4 GPU je naslednik Mali-T628 grafičkog procesora, koji se može naći u Kirin 935 čipsetu nedavno predstavljenog Huawei Mate 8 telefona. Kada su benchmark rezultati i poređenja dva GPU-a u pitanju, novi GPU je u stanju da isporuči duplo više frejmrejtova i Gflopsa od prethodnika. Dakle, kada je grafika u pitanju Mate 8 bi trebalo da ima značajno bolje performanse od Mate S modela. Pored Mali-T880 GPU-a, Kirin 950 ima četiri 2.53GHz Cortex-A72 jezgra i četiri 1.8GHz Cortex-A53 jezgra. Čip proizvodi TSMC u 16nm FinFET procsu i koristi Cat.6 LTE brzine.

Izvor: PhoneArena

Sve informacije u vezi sa kompanijom Huawei, možete pogledati na Huawei stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |