Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. новембар 2015.

Meizu Blue Charm Metal je sada dostupan i globalno

Meizu je nedavno predstavio svoj najnoviji, pristupačni telefon - Blue Charm Metal. Telefon je prvobitno bio dostupan samo u Kini, po ceni od oko 170 dolara za 16GB model, odnosno oko 200 dolara za 32GB model. Sada je Meizu Blue Charm Metal dostupan za naručivanje širom sveta.

Meizu ozvaničio Blue Charm Metal telefon

Popularni maloprodajni lanac Gearbest smartfon nudi internacionalnim mušterijama, uz besplatnu isporuku, bez obzira na lokaciju. Doduše, cene su nešto veće nego što su one koje su se očekivale, pa tako Meizu Blue Charm Metal od 16GB košta 230 dolara, dok 32GB model košta 260 dolara.

Izvor: NextPowerUp

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |