Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 7. новембар 2015.

Gigabyte je ekskluzivni WoT partner

Sa preko 100.000.000 registrovanih naloga širom sveta, i upisanim Ginisovim svetskim rekordom za 1.114.222 simultanih igrača na jednom serveru, “World of Tanks” je svetska senzacija. Kako je “World of Tanks” glavna igra Wargaming-a, GIGABYTE je pružio globalnu podršku sa jednom od svojih najboljih gejming matičnih ploča, novom Z170X-Gaming 3.

Ekskluzivno partnerstvo GIGABYTE sa Wargamingom donosi najviše igračima-veteranima. World of Tanks igrači u EU i CIS oblastima koji kupe GIGABYTE Z170X-Gaming 3 matičnu ploču će dobiti kupon u kutiji sa bonus kodom, pozivnim kodom i drugim ekskluzivnim dodacima. Dodatno, novi igrači igre World of Warship i vlasnici GIGABYTE Z170X-Gaming 5 matične ploče ili Z170X-Gaming 7 matične ploče kupljene u pomenutim regionima će dobiti pozivni kod koji će im dati pristup Diana Russian Premium Cruiser-u, Tier II port slotu, 7 dana premijum naloga i 500 signalnih zastava.

GIGABYTE-ovo vođstvo u industriji ne staje sa ovim partnerstvom, vodećim hardverskim kvalitetom i zadovoljstvom mušterija koje su ga učinile najprodavanijim i omiljenim među gejmerima godinom za godinom. GIGABYTE G1 gejming matične ploče su najbolja opcija za gejmere koji žele da iskuse Intel-ovu 6. Gen Core™ CPU-ova. GIGABYTE-ove nove matične ploče su bazirane na Z170 čipsetu, donoseći vas bliže bici, sa podrškom za AMP-UP audio, M.2 portove velikog protoka, naprednim mogućnostima overkloka i USB 3.1 povezivanjem.

Da saznate više o Wargaming partnerstvu matičnih ploča sa GIGABYTE:
Z170X-Gaming 3
Z170X-Gaming 5
Z170X-Gaming 7
Da saznate više o GIGABYTE promotivnim aktivnostima sa Wargaming-ovim World of Tanks, molimo posetite sledeći link


Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |