Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 7. новембар 2015.

Lenovo planira ažuriranje K3 Note uređaja na Marshmallow platformu u septembru 2016. godine

Follow @benchmark.rs

Kompanija Lenovo je objavila vremenske rokove u kojem će neki od njenih uređaja dobiti ažuriranje na aktuelnu Marshmallow platformu. Popularni uređaji, kao što su K3 Note i A7000/A7000 Plus modeli će sigurno dobiti Android M firmware. Sva tri navedena modela se nalaze na listi za Marshmallow apdejt u septembru 2016. godine, gde će Google verovatno već uveliko spremati objavu svog Android N sistema.

Uređaj koji tek treba da se pojavi Vibe S1 i Vibe P1 koji se nedavno našao u prodaji, će dobiti Android M ažuriranje u junu sledeće godine. Za sada je samo ovih pet telefona predviđeno da dobiju ažuriranje na Android Marshmallow, dok će aktuelni flegšip Vibe Z2 Pro (iako je prošlogodišnji model) ostati na 5.0 Lollipop platformi.

Izvor: GSM Arena

Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |