Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 11. новембар 2015.

Google razmatra razvoj svog telefona

Poslednje što se moglo čuti je da Google razmatra mogućnost dizajniranja sopstvenih čipova za Android uređaje. Glasina nije išla dalje kako bi se otkrilo da li Google želi da obezbedi čipove proizvođačima Android uređaja ili da ih koristi u sopstvenim mobilnim uređajima. Najnoviji izveštaj nam govori da se u Google-u vode razgovori da li da izrade sopstveni telefon.

Novu informaciju je objavio The Information, a to je isti izvor koji je izvestio da Google radi na svojim čipovima. Izveštaj tvrdi da Google ozbiljno razmatra izradu sopstvenog telefona kao i da se vode interni razgovori u kompaniji na tu temu. Nažalost, to je sve što se u ovom trenutku zna i o čemu govori izveštaj. Još ranije se moglo čuti o Google-ovom Pixel telefonu, a ideja je sada izgleda sve bliža realizaciji, iako i dalje postoji veliki broj prepreka koje Google treba da reši.

Google planira razvoj sopstvenih procesora?

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Test: Asus Maximus VIII Hero
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |