Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 12. новембар 2015.

HTC One A9w bi mogao da bude Windows Phone verzija telefona

Uprkos svim kontroverzama oko dizajna, HTC One A9 se pokazao kao veoma popularan među fanovima Android platforme. Nedavno je u Kini primećena nova verzija HTC One A9 telefona, iako tajvanska kompanija još uvek nije zvanično najavila novi uređaj.

Nenajavljeni HTC One A9w telefon je primećen kod kineske agencije TENAA, a sudeći prema specifikacijama, čini se da je ovo isti telefon kao A9. Telefon će imati 5-inčni AMOLED ekran Full HD rezolucije, Snapdragon 617 čipset, 2 GB RAM kao i 16 GB interne memorije. Slovo w u nazivu telefona nam govori da bi ovo mogla da bude Windows Phone varijanta HTC One A9 telefona, što i ne bi bilo toliko iznenađujuće. Druga mogućnost je da ovo ipak bude HTC One A9 sa MediaTek čipsetom, što bi dodatno snizilo cenu telefona.

HTC One M10 i One X9 će biti objavljeni u prvoj polovini 2016. godine

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!
  • Test: HTC One E9+

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |