Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 12. новембар 2015.

Lenovo objavio tizer za svoj događaj, na kome će u prvom planu biti Vibe X3 telefon

Follow @benchmark.rs

Kompanija Lenovo će održati konferenciju za novinare 16. novembra, i prema tizer fotografiji, glavna zvezda događaja će biti novi Vibe X3 telefon.

Lenovo Vibe X3, čije smo specifikacije mogli da vidimo dosta puta objavljene na internetu, nastavlja ono što je njegov prethodnik započeo, a to je osvajanje mid-range segmenta tržišta. Vibe X3 dolazi sa Snapdragon 808 čipsetom koji ima dva Cortex-A57 i četiri Cortex-A53 jezgara, 3 GB RAM memorije i Android 5.1.1 Lollipop sistemom.

Prema listingu kineskog vebsajta TENAA, X3 će biti dimenzija 154 x 76.4 x 9.4 mm i težiće 175 grama, i imaće 5-inčni ekran 1080p rezolucije, i na osnovu fotografija će verovatno imati bočne stereo zvučnike.

000232.jpg


Na poleđini telefona će se nalaziti skener otiska prsta, i 21 MP kamera sa dual-LED blicom, dok će se na prednjoj strani nalaziti selfi kamera od 8 MP. Informacije o bateriji Vibe X3 telefona i njegove cene još uvek nisu poznate, tako da ćemo morati da sačekamo 16. novembar, kada će uređaj biti ozvaničen.

Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!
  • Test: HTC One E9+

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |