Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 12. новембар 2015.

Nova fotografija HTC One X9 telefona

Iako se u početku verovalo da će to biti uređaj visoke klase, nenajavljeni HTC One X9 telefon će ipak pripasti srednjoj klasi, ili je barem to ono na šta navode najnoviji izveštaji o specifikacijama telefona. Ne tako davno, videli smo fotografiju koja pokazuje beli HTC One X9, a sada zahvaljujući novoj procureloj fotografiji, možemo da vidimo jasnije kako će uređaj izgledati u srebrnoj i crnoj varijanti.

Kada pogledamo sa prednje strane, One X9 podseća na HTC-ov stariji telefon iz Butterfly serije nazvan Butterfly S. Pozadina je već drugačija priča jer ima specijalan prostor za kameru od 13 megapiksela sa dual LED blicem. HTC One X9 će se odlikovati 5,5-inčnim ekranom rezolucije 1080 x 1920 piksela kao i Android 6.0 Marshmallow operativnim sistemom. Takođe se očekuje MediaTek procesor, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, 4 MP UltraPixel kamera sa prednje strane kao i baterija od 3000 mAh. Telefon bi trebalo da bude predstavljen u prvim mesecima sledeće godine.

Test: HTC One E9+

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |