Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 10. новембар 2015.

Samsung navodno započeo masovnu proizvodnju Exynos 8890 čipa za Galaxy S7

Glasina o Samsungovom dolazećem Galaxy S7 telefonu je svakim danom sve više, a najnovija se odnosi na čipset koji će pokretati uređaj. Prema navodima, Samsung je započeo sa masovnom proizvodnjom Exynos 8890 čipa, koji bi trebalo da zameni Exynos 7420 i postane najmoćniji čipset u portfoliju južnokorejske kompanije.

Ukoliko su navodi tačni, masovna proizvodnja Samsung Exynos 8890 čipa je započela nešto ranije nego što se prethodno ukazivalo (pominjao se početak proizvodnje u decembru). Prethodne informacije su sugerisale da je Exynos 8890 osmojezgarni, 64-bitni čip, klokovan na 2.4GHz. Pretpostavka je da će imati kastomizovana ARMv8 jezgra. Očekuje se da će čipset biti izrađen u 14nm FinFET proizvodnom procesu. Do sada smo imali priliku da vidimo i procurele benchmark rezultate, a Samsungov silikon je u Geekbench single-thread testu ostvario 2304 poena, kao i 8038 poena u multi-thread testu. Ovo je 1,75 puta bolje od rezultata Apple A9 čipa u multi-thread testu, odnosno 1,1 puta bolje u single-thread testu.

Izvor: PhoneArena

Sve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Test: Asus Maximus VIII Hero
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |