Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 13. новембар 2015.

U kojoj evropskoj državi 40 odsto ljudi ima Samsungov smartfon?

Studija koju je sprovela istraživačka kompanija Deloitte pokazala je da čak 40 posto vlasnika smartfona ima Samsungov model u Holandiji. Prema istoj studiji Apple je na drugom mestu, a čak 23 posto korisnika smartfona u ovoj zemlji ima neki od iPhone modela. Učesnici u studiji su upitani za marku telefona koju trenutno imaju kao i onu koju si imali pre sadašnjeg telefona, i rezultati su stavili Samsung na sam vrh sa 40,5 posto udela dok je čak 31 posto ispitanika reklo da su i pre sadašnjeg takođe imali Samsungov smartfon.

Na drugom mestu je Apple jer 23 posto vlasnika smartfona ima njihov model, dok je na trećem mestu Nokia sa čak 10 posto udela na tržištu Holandije. Telefoni kompanija HTC, Sony i Huawei učestvuju na holandskom tržištu sa 5,3, 4,4 i 3,8 posto udela.

Samsung Unpacked 2016 događaj će biti održan 21. februara

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |