Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 13. новембар 2015.

Nadogradnja za Xbox One konzolu donela novi korisnički interfejs u kompatibilnost unazad

Follow @benchmark.rs

Microsoft je počeo objavu velike nadogradnje za Xbox One konzolu koja donosi dve nove funkcije nazvane New Xbox One Experience (bazirana na Windows 10 operativnom sistemu) i Xbox One Backward Compatibility. New Xbox One Experience donosi novi Dashboard i novi Guide. Fokus je ovde bio da se sve načini da radi brže, ali ne samo na performansama, već što je još važnije u smanjenju broja koraka da se učine određene stvari.

Guide pomaže mnogo a deluje kao veliki hab za sve vaše prijatelje, poruke, obaveštenja, podešavanja i aplikacije. Druga važna stvar koju je donela nova nadogradnja je Xbox One Backward Compatibility. Sada korisnici Xbox One mogu da igraju na stotine igara sa Xbox 360 konzole, a još više će biti objavljeno u budućnosti. Xbox 360 naslovi se mogu preuzeti iz Storea ukoliko ste ih kupili kao digitalne u prošlosti. Ukoliko ih imate na disku, morate ubaciti disk u Xbox One konzolu kada će se igra preuzeti iz Storea.

Microsoft: Xbox One će novim funkcijama privući milione Xbox 360 fanova

Izvor: BlogGSM

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |